window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-125706448-14');
Loading...
ETUSIVU2022-08-02T15:40:30+03:00
”If you want the job done properly, choose a busy person: others never have time..”

ELBERT (GREEN) HUBBARD

Nuvalo- laadukkaat henkilöstöpalvelut Euroopassa!

Tiedämme, kuinka tärkeää on löytää yrityksen tarpeisiin sopivaa osaamista. Rekrytointi vie aikaa, eikä kukaan hakijoista välttämättä tunnu oikealta ratkaisulta. Jotkut hakijat eivät täytä työnantajan asettamia kriteerejä, ja joillakin taas odotukset ovat liiankin korkeat.

Nuvalo tarjoaa yhteistyökumppaneilleen ammattitaitoista henkilöstövuokrausta niin lyhyeen kuin pitkäaikaiseenkin tarpeeseen. Ulkoistamalla rekrytointiriskit ja HR-palvelut meille yhteistyökumppanimme voivat keskittyä ydinliiketoimintansa kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Lue lisää
0+
vuoden kokemuksella
0+
vuokratyöntekijää
0+
yhteistyökumppania

Meidän palvelumme

Tarjoamme lisätyövoimaa, joka täyttää asiakasyritystemme vaatimukset. Ei ole väliä, tarvitaanko vuokratyövoimaa lyhytaikaisesti vai pidemmäksikin aikaa. Takaamme asiakkaallemme ammattitaitoisen vuokratyöntekijän ja myös kannamme hänestä vastuun.

Autamme rekrytointipalveluna työnhakijoita löytämään sopivan työn. Otamme huomioon työnhakijan asettamat kriteerit, neuvottelemme asiakasyrityksen kanssa, ja olemme tiiviisti yhteydessä sekä työnhakijaan että myös tilaajaan koko prosessin ajan.

Valitse Nuvalo Finland, kun:

Blogi

Puhelinmyynti

Oletko dynaaminen ja motivoitunut myyntityön ammattilainen? [...]

LUE LISÄÄ
Nuvalo Employ pakub personaliteenuseid

KAIKKI HENKILÖSTÖPALVELUT YHDESTÄ PAIKASTA!

Ota meihin yhteyttä
  ETSI TYÖTÄ    
ETSI TYÖNTEKIJÄ
Go to Top