Loading...
ETUSIVU2021-11-23T17:49:34+02:00
”If you want the job done properly, choose a busy person: others never have time..”

ELBERT (GREEN) HUBBARD

Nuvalo- laadukkaat henkilöstöpalvelut Euroopassa!

Me tiedämme kuinka tärkeää, mutta myös kuinka monimutkaista, on löytää yrityksen tarpeisiin sopivaa osaamista. Rekrytointi vie aikaa, eikä kukaan hakijoista välttämättä tunnu oikealta ratkaisulta. Jotkut hakijat eivät täytä työnantajan asettamia kriteerejä ja joillakin taas odotukset ovat liian korkeat.

Nuvalo tarjoaa yhteistyökumppaneillemme ammattitaitoista henkilöstövuokrauspalvelua niin lyhyeen kuin pidempiaikaiseenkin tarpeeseen. Ulkoistamalla rekrytointiriskit meille,  voivat meidän yhteistyökumppanimme keskittyä ydinliiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen.

Lue lisää
0+
vuoden kokemuksella
0+
vuokratyöntekijää
0+
yhteistyökumppania

Meidän palvelumme

Tarjoamme lisätyövoimaa, joka täyttää asiakasyritystemme vaatimukset. Ei ole väliä, tarvitaanko vuokratyövoimaa lyhytaikaisesti vai pidemmäksikin aikaa. Takaamme asiakkaallemme ammattitaitoisen vuokratyöntekijän ja myös kannamme hänestä vastuun.

Autamme työnhakijoita löytämään sopivan työn. Otamme huomioon työnhakijan asettamat kriteerit, neuvottelemme asiakasyrityksen kanssa ja olemme tiiviisti yhteydessä sekä työnhakijaan että myös tilaajaan koko prosessin ajan.

Valitse Nuvalo Finland, kun:

Blogi

LUE LISÄÄ

Referenssit

Yhteistyö on ollut hyvää. Olemme saaneet päteviä työntekijöitä. Ne, jotka eivät ole sopivia, olemme voineet korvata ilman ongelmia. Aiomme edetä ja laajentaa yhteistyötä.

Loksa Clothing Expert OÜ

Meeldiv ja kliendikeskne teenindus ????

Lasita Aken AS, www.lasita.ee

Yhteistyömme Nuvalo: n kanssa sujui hyvin. Kaikki sopimukset tehtiin nopeasti ja annetut lupaukset voivat olla täysin varmoja. Ei vikoja – hyvä yhteistyökokemus. Vankka suositus luoda kumppanuuksia tämän yrityksen kanssa. Kiitos paljon!

OÜ Dualteam, www.dualteam.ee
Nuvalo Employ pakub personaliteenuseid

KAIKKI HENKILÖSTÖPALVELUT YHDESTÄ PAIKASTA!

Ota meihin yhteyttä
  ETSI TYÖTÄ    
ETSI TYÖNTEKIJÄ
Go to Top