NUVALO


Olemme toimineet työvoimavuokrausalalla vuodesta 2005 alkaen. Taustallamme on pitkä kokemus myös kansainvälisten henkilöstöratkaisujen ja henkilöstöpalvelujen eli HR:n parissa. Tarjoamme työvoimavuokraus- ja rekrytointipalveluja. Kun etsit unelmatöitä tai ammattitaitoisia työntekijöitä, omistaudumme asialle ja löydämme juuri tarpeisiisi sopivan työpaikan tai vuokratyöntekijät. Vahvuutemme ovat 17 vuoden kokemus toimialaltamme, kansainväliset yhteistyöverkostot ja omistautuminen asiakkaille.

Missiomme on tarjota yhteistyökumppaneillemme laadukkaita henkilöstöpalveluja vähentäen työvoiman palkkaamiseen liittyviä riskejä ja säästämällä rekrytointiin kuluvaa aikaa.

Visiomme on kasvaa yhdeksi suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä Euroopassa palvelun laadusta tinkimättä.

Arvomme:

  • Luotettavuus

Suhtaudumme vakavasti lupauksiin, joita annamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Luottamus on kaiken toimintamme lähtökohta, ja pidämme lupauksemme. Kannamme vastuun jokaisesta lupauksesta sekä tarjottavasta palvelusta, ja työskentelemme ahkerasti sen eteen, että yhteistyökumppanimme ovat tyytyväisiä tarjoamiimme ratkaisuihin.

  • Omistautuneisuus

Jokainen yritys on erilainen, joten tarjoamme jokaiselle yhteistyökumppanillemme juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvaa palvelua. Löydämme juuri teille sopivimman ratkaisun. Tavoitteenamme on tukea organisaationne kasvua juuri teille parhaalla tavalla.

  • Innovatiivisuus

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palvelumme laatua. Meille on tärkeää olla avoimia uusille ideoille ja tarjota yhteistyökumppaneillemme uusia, tehokkaampia ratkaisuja.

  • Yhteistyökumppanit

Meillä yhteistyökumppaneidemme tarpeet ovat aina etusijalla. Tähtäämme siihen, että henkilöstöpalveluidemme laatu ja sisältö vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Asiakkaamme meistä

Yhteistyö on ollut hyvää. Olemme saaneet päteviä työntekijöitä. Ne, jotka eivät ole sopivia, olemme voineet korvata ilman ongelmia. Aiomme edetä ja laajentaa yhteistyötä.

Loksa Clothing Expert OÜ, Loksa Clothing Expert OÜ

Meeldiv ja kliendikeskne teenindus ????

Lasita Aken AS, Lasita Aken AS

Yhteistyömme Nuvalo: n kanssa sujui hyvin. Kaikki sopimukset tehtiin nopeasti ja annetut lupaukset voivat olla täysin varmoja. Ei vikoja – hyvä yhteistyökokemus. Vankka suositus luoda kumppanuuksia tämän yrityksen kanssa. Paljon kiitoksia!

OÜ Dualteam, OÜ Dualteam