Henkilöstövuokraus

Tarjoamme lisätyövoimaa, joka täyttää juuri teidän yrityksenne vaatimukset. Ei ole väliä, tarvitaanko vuokratyövoimaa lyhytaikaisesti vai pidemmäksikin aikaa. Kartoitamme perusteellisesti yrityksenne tarpeet ja vaatimukset löytääksemme vuokratyöntekijän, joka hallitsee tarvitsemanne tiedot ja taidot. Välitämme vuokratyövoimaa laajasti eri toimialoille kuten teollisuustoimialojen työntekijöitä esimerkiksi metalliteollisuuteen.

Olemme hioneet työnantajapalvelumme ja työskentelytapamme mahdollisimman tehokkaaksi ja perusteelliseksi. Tarkistamme työntekijöidemme osaamisen, ja selvitämme hakijoiden taustat edellisiltä työnantajilta hyvin yksityiskohtaisesti.

Meille on tärkeää aina varmistaa, että teille esiteltävillä hakijoilla on tarvittava työkokemus juuri niistä työtehtävistä, joihin haette työntekijöitä. Esittelemme teille potentiaalisimmat hakijat, joiden osaamisen voitte tarvittaessa myös itse testata.

Hoidamme myös kaikki käytännön henkilöstöpalvelut ja HR-asiat kuten palkanmaksut, työlupakortit ja tarvittaessa myös majoituksen. Laskutamme asiakasyritystä ainoastaan vuokratyöntekijän tekemästä työstä sovitusti joko tuntiveloituksella tai urakkana.

Työntekijät ovat työsuhteessa meihin Nuvalo Finland Oy:hyn, mutta he työskentelevät asiakasyrityksessä teidän työnjohtonne ja valvontanne alaisena. Olemme teihin tiiviisti yhteydessä koko vuokratyöntekijämme työsuhteen ajan, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman mutkattomasti ja hyvin.

Näin helposti henkilöstövuokraus toimii:

Henkilöstövuokrauksen hyöty:

Joustava

Työvoima on tärkeä voimavara!

Joustava

Henkilöstövuokraus mahdollistaa sen, että yrityksesi voi kapasiteetin kasvaessa lisätä työntekijöiden määrää helposti ja nopeasti. Hiljaisina kausina työvoimaa voi vähentää tarpeen mukaan.

Kustannustehokas

Säästä selvää rahaa ja hermoja!

Kustannustehokas

Et joudu huolehtimaan vuokratyöntekijöiden vuosilomien tai sairauspoissaolojen kuluista. Maksat vain tehdystä työstä.

Riskittömyys

Me pidämme sinusta huolen!

Riskittömyys

Jos et ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön veloituksetta.

Säästä aikaa

Aika on kallisarvoista yrityksellesi!

Säästä aikaa

Säästät aikaa ja rahaa sekä keskityt ydinosaamiseesi. Me teemme erityisosaamista vaativat HR-palvelut puolestasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai lähettämällä yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta

  • Yrityksen tiedot