5 syytä suosia työnvuokrausta

Työvoiman vuokraus on yhä suositumpi työmuoto. Mitä työvoiman vuokraus tarkoittaa?  Se tarkoittaa sitä, että henkilöstöpalveluita tarjoava yritys löytää asiakkaalle tarvittavan työntekijän. Sitten yritys palkkaa työntekijät ja lähettää heidät suorittamaan tehtävänsä asiakasyritykseen.

Olemme tuoneet esiin tärkeimmät syyt, miksi yritykset mieluummin vuokraavat työntekijöitä, kuina palkkaisivat omille listoilleen.

 1.  Työvoiman vuokraus on joustavaa.

Et koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan ja usein emme voi ennustaa yrityksemme työllisyyttä. Joskus tuntuu siltä, ​​että kaikki on kunnossa, kunnes yhtäkkiä onkin enemmän työtä eikä tarpeeksi työntekijöitä tai päinvastoin. Voi olla tilanne, jossa kaikille työntekijöille ei ole tarpeeksi työtä. Tässä tapauksessa yrityksen on vähennettävä työntekijöiden määrää. Vuokratyöntekijöiden kohdalla joustavuus on avainsana, joka erottaa heidät yrityksen omista työntekijöistä. Voit käyttää vuokra​​työntekijöitä yrityksessäsi niin kauan kuin tarvitset. Tällä tavalla yritys voi helposti hyväksyä isompia projekteja, jotka tarvitsevat enemmän työvoimaa ja siten on myös kilpailukykyisempi.

2.  Työvoimanvuokrauksen avulla voit unohtaa lomat.

Lain mukaan työntekijöiden on saatava tietty määrä lomapäiviä ja jos yritys ei voi noudattaa tätä lakia, on yrityksen maksettava käyttämättömät päivät rahana. Vuokratyöntekijöille Sinun ei tarvitse maksaa lomakorvausta tai edes kun hän sairastuu. Kaikki nämä kustannukset korvataan vuokrayrityksellä. Vuokrausyritys myös vaihtaa työntekijöitä, jotka lähtevät lomalle tai sairastuvat. Joten sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi tuottavuudesta tai tuotantomäärien laskusta.

3.  Vuokrausyhtiö vastaa vuokratyöstä.

Asiakas, joka haluaa väliaikaista työvoimaa yrityksessänsä, ei ole vastuussa rekrytoinnista tai muista rekrytointiin liitttyvistä asioista. Vuokrausyritys huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista ja siitä, että yhteistyö yrityksen ja vuokratyöntekijöiden välillä on hyvä. Kaikki paperityöt, erityyppiset luvat, palkanmaksu ja tarvittaessa majoituksen löytäminen ovat vuokrayrityksen vastuulla.

4.  Työvoiman vuokraus on riskitöntä.

Jos työntekijä tulee asiakkaan yritykseen vuokratyönä ja tyäntekijän soveltuvuudesta on epäilyjä, vuokraava yritys korvaa työntekijän uudella.

5.  Työvoiman vuokrauksesta ei aiheudu lisäkustannuksia.

Työvoiman vuokraus on helppoa, koska verrattuna omaan rekrytointiin sinulle ei ole ylimääräisiä kustannuksia. Sinun ei tarvitse maksaa työsivustojen käytöstä, sairaus- tai lomakorvauksista. Lisäksi työvoiman vuokra tarjoaa sinulle merkittävää aika- ja energiansäästöä. Soita vain vuokrausyhtiölle! Kuinka saada vuokratyöntekijä? Koko prosessi ei ole monimutkainen. Löydä itsellesi luotettava vuokrausyritys ja selitä heille, millaisia ​​työntekijöitä tarvitset. Tämän tiedon avulla he voivat aloittaa rekrytoinnin ja valitsevat parhaat työntekijät. Valinnan jälkeen paperityöt alkavat, jos se on välttämätöntä, vuokrayhtiö löytää myös majoitusta työntekijöille. Kun paperityöt ovat valmiita, työntekijät viedään yritykseesi.