NUVALO


Olemme toimineet työvoimavuokrausalalla vuodesta 2005 alkaen ja taustalta löytyy pitkä kokemus myös kansainvälisten henkilöstöratkaisujen parissa. Tarjoamme työvoimavuokrauspalveluja ja rekrytointipalveluja. Mikäli etsit unelmatöitä tai ammattitaitoisia työntekijöitä, omistaudumme huolella asiakkaittemme asioihin ja löydämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan työpaikan tai työntekijät. Meidän vahvuutemme on 14 vuoden kokemus toimialaltamme, kansainväliset yhteistyöverkostot ja omistautuminen asiakkaille.

Missiomme on tarjota yhteistyökumppaneillemme laadukasta henkilöstöpalvelua, vähentäen työvoiman palkkaamiseen liittyviä riskejä ja säästämällä rekrytointiin kuluvaa aikaa

Visiomme on kasvaa yhdeksi suurimmaksi henkilöstöpalvelualan yritykseksi Euroopassa palvelun laadusta tinkimättä.

Arvomme:

  • Luotettavuus

Suhtaudumme vakavasti lupauksiin, joita annamme asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme. Luottamus on kaiken toimintamme lähtökohta ja pidämme lupauksemme. Kannamme vastuun jokaisesta lupauksesta sekä tarjottavasta palvelusta ja työskentelemme ahkerasti sen eteen, että yhteistyökumppanimme olisivat tyytyväisiä tarjoamiimme ratkaisuihin.

  • Omistautuneisuus

Jokainen yritys on erilainen, joten tarjoamme jokaiselle yhteistyökumppanillemme juuri heidän tarpeisiinsa soveltuvaa palvelua. Löydämme juuri teille sopivimman ratkaisun. Tavoitteenamme on tukea organisaationne kasvua juuri teille sopivimmalla tavalla.

  • Innovatiivisuus

Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja palvelumme laatua. Meille on tärkeä olla avoimia uusille ideoille ja tarjota yhteistyökumppaneillemme uusia tehokkaampia ratkaisuja.

  • Yhteistyökumppanit

Meillä yhteistyökumppaneidemme tarpeet ovat aina etusijalla. Tähtäämme siihen, että palveluidemme laatu ja sisältö vastaisi asiakkaidemme tarpeita.

Asiakkaamme meistä

Yhteistyö on ollut hyvää. Olemme saaneet päteviä työntekijöitä. Ne, jotka eivät ole sopivia, olemme voineet korvata ilman ongelmia. Aiomme edetä ja laajentaa yhteistyötä.

Loksa Clothing Expert OÜ, Loksa Clothing Expert OÜ

Meeldiv ja kliendikeskne teenindus ????

Lasita Aken AS, Lasita Aken AS

Yhteistyömme Nuvalo: n kanssa sujui hyvin. Kaikki sopimukset tehtiin nopeasti ja annetut lupaukset voivat olla täysin varmoja. Ei vikoja – hyvä yhteistyökokemus. Vankka suositus luoda kumppanuuksia tämän yrityksen kanssa. Paljon kiitoksia!

OÜ Dualteam, OÜ Dualteam