Henkilöstövuokraus

Tarjoamme lisätyövoimaa, joka täyttää juuri teidän yrityksenne vaatimukset. Ei ole väliä, tarvitaanko vuokratyövoimaa lyhytaikaisesti vai pidemmäksikin aikaa. Kartoitamme perusteellisesti yrityksenne tarpeet ja vaatimukset, löytääksemme yritykseesi tarvittavan tiedon ja taidon omaavan vuokratyöntekijän.

Olemme hionneet palvelumme ja työskentelytapaamme mahdollisimman tehokkaaksi ja perusteelliseksi. Tarkistamme työntekijöidemme tiedot ja taidot ja selvitämme hakijoiden taustat edellisiltä työnantajilta hyvin yksityiskohtaisesti. Meille on tärkeä aina varmistaa, että teille esiteltävillä hakijoilla olisi tarvittava työkokemus työtehtävistä, joihin työntekijöitä kaipaatte. Esittelemme teille potentiaalisimmat hakijat, joiden osaamista voitte tarvittaessa myös itse testata.

Hoidamme myös kaikki työllistämiseen liittyvät käytännön asiat kuten palkanmaksut, työlupakortit ja tarvittaessa myös majoituksen. Laskutamme asiakasyritystä ainoastaan vuokratyöntekijän tekemästä työstä sovitusti joko tuntiveloituksella tai urakkana. Työntekijät ovat työsuhteessa vuokranantajaan, mutta toimivat asiakasyrityksen johdon ja valvonnan alaisena. Olemme teihin tiiviisti yhteydessä koko vuokratyöntekijämme työsuhteen ajan, jotta kaikki sujuisi mahdollisimman mutkattomasti ja hyvin.

Näin helposti henkilöstövuokraus toimii:

Henkilöstövuokrauksen hyöty:

Joustava

Työvoima on tärkeä voimavara!

Joustava

Henkilöstövuokraus mahdollistaa yrityksesi kapasiteetin kasvaessa lisäämään työntekijöiden määrää helposti ja nopeasti sekä hiljaisimpina kausina tarpeen mukaan vähentämään.

Kustannustehokas

Säästä selvää rahaa ja hermoja!

Kustannustehokas

Sinun ei tarvi huolehtia vuokratyöntekijöiden vuosilomien tai sairauspoissaolojen kuluista. Maksat vain tehdystä työstä.

Riskittömyys

Me pidämme sinusta huolen!

Riskittömyys

Jos et ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön veloituksetta.

Säästä aikaa

Aika on kallisarvoista yrityksellesi!

Säästä aikaa

Säästät aikaa ja rahaa sekä keskityt ydinosaamiseesi. Me teemme erityisosaamista vaativan työn puolestasi.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, soittamalla tai lähettämällä yhteydenottopyynnön alla olevan lomakkeen kautta

  • Yrityksen tiedot