Renditöötajad teetöid teostamas

UKK

Henkilöstövuokraus tarkoittaa sitä, että me etsimme työntekijät, allekirjoitamme heidän kanssaan työsopimuksen ja lähetämme heidät tekemään töitä asiakasyritykseemme. Kannamme työntekijöistämme vastuun ja varmistamme, että yhteistyökumppanimme sekä työntekijämme ovat tyytyväisiä.

Olemme keränneet paljon erilaista tietoa rekrytoimistamme työntekijöistä vuosien varrella. Yleensä aikaa kuluu parista viikosta kuukauteen, että valittu työntekijä pääsee aloittamaan työt asiakasyrityksessämme.

Hoidamme puolestanne työntekijän palkkaukseen ja työn aloittamiseen liittyvät haasteet: viranomaisrekisteröinnit, tarvittaessa majoituksen, sekä viisumien, työlupien että tarvittavien työkorttien hankkimisen.

Tilaaminen on täysin riskitöntä. Maksat ainoastaan yrityksellesi parhaiten sopivan työntekijän tekemästä työstä.

Jos et ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään tai hän jää sairauslomalle, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön veloituksetta.

Laskutamme sinua ainoastaan vuokratyöntekijän tekemästä työstä sovitusti joko tuntiveloituksella tai urakkana.

Työnhakijan on lähetettävä meille avoin hakemus ja mahdollisimman yksityiskohtainen CV. Tallennamme tiedot tietokantaamme ja alamme etsimään työpaikkoja, joista hakija voisi olla kiinnostunut. Sopivan asiakasyrityksen löydyttyä, esittelemme heille CV:n ja sekä tilaajan että hakijan positiivisen päätöksen jälkeen hoidamme kuntoon paperityöt ja majoitukseen liittyvät asiat. Olemme tiiviisti yhteydessä koko työsuhteen ajan sekä työntekijään että myös asiakasyritykseen.

Välitämme työvoimaa useimmiten Latviasta, Ukrainasta ja Virosta.

Meidän kauttamme on mahdollisuus löytää ammattilaisia ja myös avustavaa työtä tekevää työvoimaa pääasiassa tuotantoyrityksiin. Eniten välitämme metalli- ja teollisuusalan työntekijöitä.

Olemme hionneet palvelumme ja työskentelytapaamme mahdollisimman tehokkaaksi ja perusteelliseksi. Tarkistamme työntekijöidemme tiedot ja taidot ja selvitämme hakijoiden taustat edellisiltä työnantajilta hyvin yksityiskohtaisesti. Meille on tärkeä aina varmistaa, että teille esiteltävillä hakijoilla olisi tarvittava koulutus ja työkokemus työtehtävistä, joihin työntekijöitä kaipaatte. Esittelemme teille potentiaalisimmat hakijat, joiden osaamista voitte tarvittaessa myös itse testata. Me esittelemme sopivimmat ehdokkaat, mutta lopullisen päätöksen osaajasta tekee aina  yhteistyökumppanimme.

Etkö löytänyt vastausta täällä? Ota yhteyttä – vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi!