UKK

Henkilöstövuokraus tarkoittaa sitä, että me etsimme työntekijät, allekirjoitamme heidän kanssaan työsopimuksen, ja lähetämme heidät tekemään töitä asiakasyritykseen. Kannamme työntekijöistämme vastuun, ja varmistamme, että yhteistyökumppanimme sekä työntekijämme ovat tyytyväisiä.

Yleensä aikaa kuluu parista viikosta kuukauteen siihen, että valittu työntekijä pääsee aloittamaan työt asiakasyrityksessämme. Vuokratyö on hyvin nopeaa työnantajapalvelua.

Hoidamme puolestanne työntekijän palkkaukseen ja työn aloittamiseen liittyvät haasteet: viranomaisrekisteröinnit, tarvittaessa majoituksen, sekä viisumien, työlupien ja tarvittavien työkorttien hankkimisen.

Tilaaminen on täysin riskitöntä. Maksatte ainoastaan yrityksellenne parhaiten sopivien vuokratyöntekijöiden tekemästä työstä.

Jos et ole tyytyväinen vuokraamaasi työntekijään tai hän jää sairauslomalle, etsimme kohtuullisessa ajassa tehtävään uuden henkilön veloituksetta.

Laskutamme sinua ainoastaan vuokratyöntekijän tekemästä työstä sovitusti joko tuntiveloituksella tai urakkana.

Työnhakijan on lähetettävä meille avoin hakemus ja mahdollisimman yksityiskohtainen CV. Tallennamme tiedot tietokantaamme, ja alamme etsiä työpaikkoja, joista hakija voisi olla kiinnostunut. Sopivan asiakasyrityksen löydyttyä esittelemme heille hakijan osaamisen. Rekrytointipäätöksen jälkeen hoidamme kuntoon paperityöt ja majoitukseen liittyvät asiat. Olemme tiiviisti yhteydessä koko työsuhteen ajan sekä työntekijään että myös asiakasyritykseen.

Välitämme työvoimaa useimmiten Latviasta, Ukrainasta ja Virosta, joista tulevat osaavat metallialan työntekijät metalliteollisuudelle, taitavat muiden teollisuustoimialojen työntekijät ja monien muiden alojen kokeneet ja varmat ammattilaiset.

Kauttamme on mahdollisuus löytää ammattilaisia ja myös avustavaa työtä tekevää työvoimaa pääasiassa tuotantoyrityksiin. Eniten välitämme vuokratyöhön metallialan työntekijöitä ja teollisuustoimialojen työntekijöitä laajasti.

Olemme hioneet palvelumme ja työskentelytapamme perusteelliseksi ja tehokkaaksi. Tarkistamme työntekijöidemme tiedot ja taidot, ja selvitämme hakijoiden taustat edellisiltä työnantajilta hyvin yksityiskohtaisesti. Meille on tärkeää aina varmistaa, että yrityksille esiteltävillä hakijoilla on tarvittava koulutus ja työkokemus työtehtävistä, joihin työntekijöitä kaivataan. Esittelemme asiakasyrityksillemme potentiaalisimmat hakijat, joiden osaamista yritykset voivat tarvittaessa myös itse testata. Esittelemme sopivimmat ehdokkaat, mutta lopullisen päätöksen osaajasta tekee aina asiakasyrityksemme.

Etkö löytänyt vastausta täältä? Ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.